0
0
0

Бойлер Atlantic Vertigo Steatite WI-FI 80 MP 065 F220-2-CE-CC-W (2250W) white

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Atlantic
  • Модель: atlntc-841278
  • Артикул: atlntc-841278
  • Наявність: Є в наявності
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Відстань між кріпленнями, мм: 350/440
Гарантія на електричну частину, років: 2
Діаметр патрубків підключення, дюйм: 1/2
Матеріал внутрішнього бака: сталь
Потужність ТЕНа, Вт: 2250

Atlantic Vertigo Steatite WI-FI – електричний водонагрівач вузької прямокутної форми з вбудованим модулем WI-FI та інтелектуальним управлінням. Він характерний своєю ергономічністю, а також здатний економити витрати електроенергії.

Компактне та зручне разміщення

Дизайн водонагрівача Atlantic Vertigo Steatite WI-FI розроблений для компактного розміщення в нішах, у меблях або приміщеннях з обмеженим простором. Плоска прямокутна форма, глибина всього 310 мм, можливість монтажу вертикально або горизонтально – все це дозволяє «вписати» водонагрівач практично в будь-який інтер'єр. 

Управління: сенсорне, дистанційне, автоматичний режим 

Проста та інтуітивно зрозуміла сенсорна панель відображає показники поточної роботи водонагрівача, а також інформує про можливі збої завдяки функції самодіагностики. 
При підключенні до WI-FI  Ви можете дистанційно керувати та відстежувати роботу обладнання з будь-якого місця та в  будь-який час за допомогою смартфона, планшета, ноутбука або комп'ютера через додаток Cozytouch Atlantic.
Водонагрівач Vertigo Steatite WI-FI оснащений спеціальним режимом налаштувань, який Ви можете регулювати в залежності від поточних потреб. Ці функції гарантують максимальний комфорт та енергозбереження. При включеному режимі «Eco+mode» водонагрівач автоматично працює відповідно вашим звичкам, що дозволяє оптимізувати витрати води протягом тижня.
Завдяки функції «Boost» раптова і непередбачена потреба в гарячій воді не буде проблемою - 1 душ менше ніж за 30 хвилин.
В період тривалої відсутності користувача рекомендується вибрати режим «антизамерзання 7 ° С» - водонагрівач буде автоматично підтримувати температуру води в баку на рівні + 7 ° C.

Double Tank и Steatite Technology: надійність та довговічність

В конструкції Atlantic Vertigo Steatite WI-FI використовується Double Tank Technology - два бака, два «сухих» стеатитових нагрівальних елемента, два магнієвих анода. Один з баків є основним, другий - допоміжним.

У кожному з баків водонагрівача використовується «сухий» стеатитовий нагрівальний елемент. Такий ТЕН захищений стальною емальованою колбою та не контактує з водою. Завдяки цьому бак водонагрівача максимально захищений від корозії, накипу та забезпечує тривалий строк служби водонагрівача. 

DIAMOND-QUALITY ЭМАЛЬ – оптимальний захист від корозії

Робочий бак та колба ТЕНа вкриті емаллю з вмістом цирконію – 100% захист від електрохімічної корозії та додаткові антибактеріальні властивості.

Економія електроенергії

Одне з ключових переваг водонагрівачів Atlantic Vertigo Steatite WI-FI - їх економічність. Надточний електронний термостат і екологічно нешкідлива пінополіуретанова ізоляція високої щільності дозволяють максимально знизити тепловтрати і зменшити енергоспоживання до 15%.
Завдяки мобільному додатку Cozytouch Atlantic Ви можете ефективно керувати роботою обладнання для ще більшого зниження витрат на електроенергію. 

Гарантія та сервіс

Гарантія виробника на внутрішній бак водонагрівача Atlantic Vertigo Steatite WI-FI – 7 років, на електричну частину – 2 роки. 
120 авторизованих сервісних центрів з інформаційною підтримкою по всій території України з єдиного номеру – 0-800-500-885 (безкоштовно з усіх телефонів) в режимі 24/7.


ОСОБЛИВОСТІ:

  • Сенсорна панель З ІнтуІтивним Інтерфейсом
  • «Сухий» керамічний ТЕН Steatite
  • Double Tank –  два бак, два «сухих» стеатитових нагрівальних элемента, два магнієвих анода
  • Регулятор температури на зовнішній панелі
  • Висока якість емалі з вмістом цирконію
  • Мобільний додаток COZYTOUCH ATLANTIC дозволяє стежити за витратами на електроенергію
  • Екологічино нешкідлива пінополіуретанова ізоляція високої щільності
  • Патрубки подачі  холодної та відбору гарячої води з нержавіючої сталі
  • Надточний капілярний термостат – економія електроенергії до 15%
  • Захист від перегріву
  • Має клас захисту від бризок IP 24 та відповідає європейским стандартам електробезпеки та захисту користувачів
  • Клас енергоефективності ErP – С
  • В комплекті йде кабель з вилкою, запобіжний клапан, діелектрична муфта, кронштей

міні бойлер, миттєвий нагрівач води, проточний водонагрівач з душем, змішувач бойлер, кран електричний проточний водонагрівач, проточний водонагрівач для кухні, проточний кран, кран водонагрівач, проточний водогрійний кран, кран з підігрівом, проточний водонагрівач для квартири, кран з підігрівом води, електричний водонагрівач купити, електроводонагрівач купити, купити бойлер

Характеристики
Технічні характеристики
Модель 80 MP 065 F220-2-CE-CC-W
Колір білий
Нагрівальний елемент «Сухий» стеатитовий ТЕН
Електроживлення
Потужність ТЕНа, Вт 2250
Габарити
Вага, кг 33
Характеристики опалення
Відстань між кріпленнями, мм 350/440
Гарантія на електричну частину, років 2
Діаметр патрубків підключення, дюйм 1/2
Матеріал внутрішнього бака сталь
Робочий тиск, бар 8
Установка вертикальна
Час нагріву від 15 до 70 ⁰C, хв 199
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.