0
0
0

Atlantic O'Pro Plain VM 80 N4s (1500W)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Atlantic
  • Модель: atlntc-851357
  • Артикул: atlntc-851357
  • Наявність: Є в наявності
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Відстань між патрубками, мм: 100
Габарити ВхШхГ, мм: 802х433х455
Гарантія на робочий бак, міс: 36
Максимальна температура нагрівання, °С: 65 ± 5
Потужність ТЕНа, Вт: 1500

ЗАСТОСУВАННЯ ATLANTIC O'PRO PLAIN VM 80 N4S

Atlantic O'Pro Plain VM 80 N4s (1500W) – електричний накопичувальний бойлер класичної циліндричної форми від французької компанії Атлантік. Обсяг бака складає 75 літрів, потужність ТЕНа – 1500 Вт. Водонагрівач призначений для вертикального встановлення у квартирах, приватних будинках, на дачах, в офісах та інших приміщеннях комерційного призначення.

Прилад забезпечить звичний комфорт в періоди відключення гарячої води або стане повноцінною заміною системі центрального гарячого водопостачання. Нейтральний дизайн бака Atlantic OPro Plain VM 80 N4s дозволяє вписати його в інтер'єр будь-якої ванної кімнати чи кухні.

Індикатор роботи водонагрівача розміщений на нижній частині приладу і вмикається під час нагрівання ТЕНа. Регулятор температури в бойлері Атлантик ОПро Плейн VM 80 N4s розташований під кришкою в нижній частині корпусу. Максимальна температура нагріву води – +65 С (± 5 °С). Час нагрівання бака від 15 °С до 65 °С становить 194 хвилини.

В комплект постачання входить:

  • водонагрівач;
  • запобіжний клапан;
  • інструкція з встановлення та експлуатації Atlantic Opro Plain VM 80 N4s;
  • упаковка.

ЕМАЛЮВАННЯ

Внутрішній бак бойлера виготовлений зі сталі та покритий емаллю з вмістом цирконію, яка надійно захищає його від корозії. Модель оснащена класичним мідним "мокрим" Теном. Передбачений в конструкції магнієвий анод перешкоджає не тільки корозії металу, а й утворенню накипу на нагрівальному елементі.

ЕКОНОМІЧНІСТЬ

У моделі Atlantic O'Pro Plain VM 80 N4s застосована унікальна технологія O'Pro, яка продовжує термін служби магнієвого анода до 50%, тим самим збільшує період експлуатації внутрішнього бака і додатково перешкоджає його корозії. Шар пінополіуретану між внутрішнім і зовнішнім баками забезпечує якісну теплоізоляцію і знижує енерговитрати при експлуатації приладу.

БЕЗПЕКА

Точність роботи приладу регулюється термостатом з захистом від перегріву. Температура води задається вручну завдяки терморегулятору, розташованому під нижньою кришкою бака, який автоматично вмикає і вимикає ТЕН. Запобіжний клапан поєднує в собі властивості зворотного і підбурюючого – він перешкоджає витіканню води в водопровід в разі відключення холодного водопостачання і скидає надлишковий тиск з бака при нагріванні або перегріві.

ГАРАНТІЯ І СЕРВІС

Гарантія заводу-виробника діє протягом 2 років на електричну частину і 3 років – на бак. Заміна магнієвого анода здійснюється майстрами сервісних центрів Атлантик один раз у 2 роки. Залишити заявку на сервісне обслуговування або отримати консультацію щодо вибору, покупки, встановлення або експлуатації бойлера Атлантик можна в одному зі 120 авторизованих сервісних центрів, зателефонувавши на номер безкоштовної єдиної інформаційної служби Atlantic – 0-800-500-885.

Особливості водонагрівача Atlantic OPro Plain VM 80 N4s (1500W)

  • Запобіжний клапан
  • Магнієвий анод
  • Індикатор нагріву
  • Екологічно безпечна пенополиуретановая ізоляція
  • Патрубки подачі холодної та відбору гарячої води з нержавіючої сталі
  • Термостат c захистом від перегріву

міні бойлер, миттєвий нагрівач води, проточний водонагрівач з душем, змішувач бойлер, кран електричний проточний водонагрівач, проточний водонагрівач для кухні, проточний кран, кран водонагрівач, проточний водогрійний кран, кран з підігрівом, проточний водонагрівач для квартири, кран з підігрівом води, електричний водонагрівач купити, електроводонагрівач купити, купити бойлер

Характеристики
Характеристики комплектуючих
Форма циліндрична
Клас захисту IP 24
Технічні характеристики
Тип управління механічний
Модель O’Pro Plain VM 80 N4s (1500W)
Колір білий
Нагрівальний елемент Мідний ТЕН
Електроживлення
Потужність ТЕНа, Вт 1500
Характеристики опалення
Відстань між патрубками, мм 100
Габарити ВхШхГ, мм 802х433х455
Гарантія на робочий бак, міс 36
Максимальна температура нагрівання, °С 65 ± 5
Регулятор температури під кришкою
Робочий тиск, бар 8
Установка вертикальна
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.