0
0
0

Atlantic O'pro Expert 100 VM 100 D400-2-B (2000W)

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Atlantic
  • Модель: atlntc-861250
  • Артикул: atlntc-861250
  • Наявність: Є в наявності
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Гарантія на електричну частину, років: 2
Максимальна температура нагрівання, °С: 63 ± 3
Потужність ТЕНа, Вт: 2000
Теплові втрати при 65 ⁰C, кВт год / 24 год: 1,85
Установка: вертикальна

ATLANTIC EXPERT VM 100 D400-2-B - електричний водонагрівач, який призначений для використання в умовах підвищеного споживання гарячої води. Завдяки ТЕНу підвищеної потужності в 2 кВт, водонагрівач EXPERT дозволяє отримати великий обсяг гарячої води за короткий час.

У конструкції водонагрівача використовується мідний ТЕН. Магнієвий анод застосовується як основний захист робочого бака й нагрівального елемента від корозії. Для додаткового захисту французькі інженери розробили унікальну технологію - Ohmic Protection (O'Pro). У кожному водонагрівачі серії EXPERT між ТЕНом і магнієвим анодом встановлено пристрій, який дозволяє продовжити термін служби магнієвого анода в 2 рази. Дана технологія дозволяє економити на техобслуговуванні і проводити його тільки один раз на 2 роки. Мідний нагрівальний елемент потужністю 2 кВт забезпечує нагрів води до 63 ° C за 182 хвилини. Витрати електроенергії на 1 цикл нагрівання при цьому складатимуть близько 6 кВт· год.

Внутрішній бак водонагрівача додатково захищає високоякісна емаль, що містить цирконій. Всі моделі серії EXPERT мають щільний шар пінополіуретанової ізоляції, що дозволяє звести теплові втрати всього до 5-6 ° C на добу і зберегти воду гарячою протягом дуже тривалого часу. Вбудований надточний капілярний термостат з точністю до 1 ° C визначає температуру нагрівання води, що дозволить Вам економити до 15% електроенергії.

Сучасний дизайн водонагрівача дозволить йому гармонійно вписатися у Ваш інтер'єр, а абсолютно безшумна робота і зовнішнє регулювання температури роблять експлуатацію водонагрівача комфортною. ATLANTIC EXPERT об'ємом 100 літрів ідеально підійде для сім'ї з 3-4-х осіб.

Компанія ATLANTIC має найбільшу мережу авторизованих сервісних центрів в Україні. Також до Ваших послуг єдиний Call-центр, де Вас уважно вислухають і обов'язково допоможуть.
Гарантія виробника на робочий бак водонагрівача серії EXPERT становить 5 років, на електричну частину - 2 роки.

Особливості:

  • Запобіжний клапан, діелектрична муфта
  • Система додаткового антикорозійного захисту O'Pro, що знижує інтенсивність витрат магнієвого анода і, відповідно, збільшує строк його активної роботи із захисту внутрішнього бака від корозії
  • Магнієвий анод
  • Індикатор нагріву
  • Екологічно безпечна пінополіуретанова ізоляція високої щільності
  • Патрубки із нержавіючої сталі для подачі холодної та відбору  гарячої води
  • Термостат із захистом від перегрівання
  • У комплекті є кабель з вилкою

міні бойлер, миттєвий нагрівач води, проточний водонагрівач з душем, змішувач бойлер, кран електричний проточний водонагрівач, проточний водонагрівач для кухні, проточний кран, кран водонагрівач, проточний водогрійний кран, кран з підігрівом, проточний водонагрівач для квартири, кран з підігрівом води, електричний водонагрівач купити, електроводонагрівач купити, купити бойлер

Характеристики
Характеристики комплектуючих
Форма циліндрична
Клас захисту IP 24
Технічні характеристики
Модель VM 100 D400-2-B
Колір білий
Нагрівальний елемент Мідний ТЕН
Електроживлення
Потужність ТЕНа, Вт 2000
Габарити
Вага, кг 25,5
Характеристики опалення
Гарантія на електричну частину, років 2
Максимальна температура нагрівання, °С 63 ± 3
Теплові втрати при 65 ⁰C, кВт год / 24 год 1,85
Установка вертикальна
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.