0
0
0

Thermor Steatite VM 050 D400-2-BC

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Atlantic
  • Модель: atlntc-241068
  • Артикул: atlntc-241068
  • Наявність: Є в наявності
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Гарантія на електричну частину, років: 2
Максимальна температура нагрівання, °С: 63 ± 3
Потужність ТЕНа, Вт: 1500
Регулятор температури: зовнішній (на корпусі)
Теплові втрати при 65 ⁰C, кВт год / 24 год: 0,95

Накопичувальний електричний водонагрівач THERMOR серії STEATITE VM 050 D400-2-BC призначений для роботи із максимальним навантаженням і відмінно адаптований для жорсткої води. У конструкції водонагрівача використовується унікальний «сухий» стеатитовий ТЕН, розроблений інженерами французької компанії ATLANTIC. Компанія ATLANTIC першою застосувала технологію керамічних нагрівальних елементів (ТЕНів) у побутових приладах.

«Сухий» стеатитовий ТЕН не контактує з водою, він захищений сталевою емальованою колбою. Завдяки цьому бак водонагрівача максимально захищений від корозії і від накипу. Для додаткового захисту від корозії і мінеральних відкладень у водонагрівачах даної серії застосовують магнієвий анод, який має подовжений термін експлуатації. Використання стеатитовий ТЕНа і магнієвого анода подовжують термін служби водонагрівача і дозволяють суттєво знизити витрати на техобслуговування. На відміну від моделей традиційної конструкції, проводити техобслуговування потрібно 1 раз на два роки. При щадній потужності ТЕНа - 1, 5 кВт - водонагрівачі THERMOR серії STEATITE дуже продуктивні: об’єм 50 л нагрівається до 63 °C лише за 100 хвилин. При цьому витрати електроенергії на 1 цикл нагрівання води складуть близько 2,5 кВт·год.

Внутрішній бак водонагрівача додатково захищає високоякісна емаль, що містить цирконій. Усі водонагрівачі THERMOR серії STEATITE мають щільний шар пінополіуретанової ізоляції, що дозволяє звести теплові втрати лише до 5-6 ° C на добу і зберегти воду гарячою протягом дуже тривалого часу. Вбудований надточний капілярний термостат із точністю до 1 °C визначає температуру нагрівання води, що дозволить Вам економити до 15% електроенергії.

Сучасний дизайн водонагрівача дозволить йому гармонійно вписатися у Ваш інтер'єр, а абсолютно безшумна робота і зовнішнє регулювання температури роблять експлуатацію приладу комфортною. THERMOR STEATITE об'ємом 50 літрів ідеально підійде для сім'ї з 2-х осіб.

Компанія ATLANTIC має найширшу мережу авторизованих сервісних центрів на Україні. Також до Ваших послуг єдиний Call-центр, де Вас уважно вислухають і обов'язково допоможуть.
Гарантія виробника на робочий бак водонагрівача становить 8 років, на електричну частину - 2 роки.

Особливості:

  • Запобіжний клапан, діелектрична муфта
  • Магнієвий анод
  • Індикатор нагрівання
  • Екологічно нешкідлива пінополіуретанова ізоляція
  • Патрубки подачі холодної і відбору гарячої води з нержавіючої сталі
  • Термостат c захистом від перегрівання
  • У комплекті є кабель

міні бойлер, миттєвий нагрівач води, проточний водонагрівач з душем, змішувач бойлер, кран електричний проточний водонагрівач, проточний водонагрівач для кухні, проточний кран, кран водонагрівач, проточний водогрійний кран, кран з підігрівом, проточний водонагрівач для квартири, кран з підігрівом води, електричний водонагрівач купити, електроводонагрівач купити, купити бойлер

Характеристики
Характеристики комплектуючих
Форма циліндрична
Клас захисту IP 24
Технічні характеристики
Модель VM 050 D400-2-BC
Колір білий
Нагрівальний елемент «Сухий» стеатитовий ТЕН
Електроживлення
Потужність ТЕНа, Вт 1500
Габарити
Вага, кг 15
Характеристики опалення
Гарантія на електричну частину, років 2
Максимальна температура нагрівання, °С 63 ± 3
Регулятор температури зовнішній (на корпусі)
Теплові втрати при 65 ⁰C, кВт год / 24 год 0,95
Установка вертикальна
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.