0
0
0

Thermor Steatite VM 080 D400-2-BC

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Atlantic
  • Модель: atlntc-251071
  • Артикул: atlntc-251071
  • Наявність: Є в наявності
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Гарантія на електричну частину, років: 2
Максимальна температура нагрівання, °С: 63 ± 3
Потужність ТЕНа, Вт: 1500
Регулятор температури: зовнішній (на корпусі)
Робочий тиск, бар: 8

Накопичувальний електричний водонагрівач THERMOR серії STEATITE VM 080 D400-2-BC призначений для роботи із максимальним навантаженням і відмінно адаптований для жорсткої води. У конструкції водонагрівача використовується унікальний «сухий» стеатитовий ТЕН, розроблений інженерами французької компанії ATLANTIC. Компанія ATLANTIC першою застосувала технологію керамічних нагрівальних елементів (ТЕНів) у побутових приладах.

«Сухий» стеатитовий ТЕН не контактує з водою, він захищений сталевою емальованою колбою. Завдяки цьому бак водонагрівача максимально захищений від корозії і від накипу. Для додаткового захисту від корозії і мінеральних відкладень у водонагрівачах даної серії застосовують магнієвий анод, який має подовжений термін експлуатації. Використання стеатитовий ТЕНа і магнієвого анода подовжують термін служби водонагрівача і дозволяють суттєво знизити витрати на техобслуговування. На відміну від моделей традиційної конструкції, проводити техобслуговування потрібно 1 раз на два роки. При щадній потужності ТЕНа 1, 5 кВт водонагрівачі THERMOR серії STEATITE дуже продуктивні: об’єм 80 л нагрівається до 63 °C лише за 165 хвилин. При цьому витрати електроенергії на 1 цикл нагрівання води складуть близько 4 кВт·год.

Внутрішній бак водонагрівача додатково захищає високоякісна емаль, що містить цирконій. Усі водонагрівачі THERMOR серії STEATITE мають щільний шар пінополіуретанової ізоляції, що дозволяє звести теплові втрати лише до 5-6 ° C на добу і зберегти воду гарячою протягом дуже тривалого часу. Вбудований надточний капілярний термостат із точністю до 1 °C визначає температуру нагрівання води, що дозволить Вам економити до 15% електроенергії.

Сучасний дизайн водонагрівача дозволить йому гармонійно вписатися у Ваш інтер'єр, а абсолютно безшумна робота і зовнішнє регулювання температури роблять експлуатацію приладу комфортною. THERMOR STEATITE об'ємом 80 літрів ідеально підійде для сім'ї з 3-х осіб.

Компанія ATLANTIC має найширшу мережу авторизованих сервісних центрів на Україні. Також до Ваших послуг єдиний Call-центр, де Вас уважно вислухають і обов'язково допоможуть.
Гарантія виробника на робочий бак водонагрівача становить 8 років, на електричну частину - 2 роки.

Особливості:

  • Запобіжний клапан, діелектрична муфта
  • Магнієвий анод
  • Індикатор нагрівання
  • Екологічно нешкідлива пінополіуретанова ізоляція
  • Патрубки подачі холодної і відбору гарячої води з нержавіючої сталі
  • Термостат c захистом від перегрівання
  • У комплекті є кабель

міні бойлер, миттєвий нагрівач води, проточний водонагрівач з душем, змішувач бойлер, кран електричний проточний водонагрівач, проточний водонагрівач для кухні, проточний кран, кран водонагрівач, проточний водогрійний кран, кран з підігрівом, проточний водонагрівач для квартири, кран з підігрівом води, електричний водонагрівач купити, електроводонагрівач купити, купити бойлер

Характеристики
Характеристики комплектуючих
Форма циліндрична
Клас захисту IP 24
Технічні характеристики
Модель VM 080 D400-2-BC
Колір білий
Нагрівальний елемент «Сухий» стеатитовий ТЕН
Електроживлення
Потужність ТЕНа, Вт 1500
Габарити
Вага, кг 21
Характеристики опалення
Гарантія на електричну частину, років 2
Максимальна температура нагрівання, °С 63 ± 3
Регулятор температури зовнішній (на корпусі)
Робочий тиск, бар 8
Установка вертикальна
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.