0
0
0

THERMOR CONCEPT PREMIUM VM 050 D400-1-M

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Atlantic
  • Модель: atlntc-241157
  • Артикул: atlntc-241157
  • Наявність: Є в наявності
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Гарантія на електричну частину, років: 2
Потужність ТЕНа, Вт: 1500
Теплові втрати при 65 ⁰C, кВт год / 24 год: 0,95
Установка: вертикальна
Час нагріву від 15 до 65 ⁰C, хв: 120

Електричний водонагрівач THERMOR CONCEPT PREMIUM VM 050 D400-1-M - базова модель з оптимальним співвідношенням ціна/якість. У конструкції водонагрівача використовується мідний ТЕН. Магнієвий анод застосовується як основний захист робочого бака та нагрівального елемента від корозії. Для додаткового захисту французькі інженери розробили унікальну технологію Ohmic Protection (O'Pro). У кожному водонагрівачі THERMOR серії CONCEPT PREMIUM між ТЕНом і магнієвим анодом встановлено пристрій, який дозволяє подовжити термін служби магнієвого анода у 2 рази. Дана технологія дозволяє економити на техобслуговуванні і проводити його тільки один раз на 2 роки. Мідний нагрівальний елемент потужністю 1500 Вт забезпечує нагрівання води до 63 ° C за 120 хвилин без перевантаження електромережі. Витрата електроенергії на 1 цикл нагрівання при цьому складатиме близько 3 кВт·год.

Внутрішній бак водонагрівача додатково захищає високоякісна емаль, що містить цирконій. Усі моделі серії CONCEPT PREMIUM мають щільний шар пінополіуретанової ізоляції, що дозволяє звести теплові втрати лише до 5-6 ° C на добу і зберегти воду гарячою протягом дуже тривалого часу.

Сучасний дизайн водонагрівача дозволить йому гармоніювати із Вашим інтер'єром, а абсолютно безшумна робота робить експлуатацію водонагрівача комфортною. THERMOR CONCEPT PREMIUM об'ємом 50 літрів ідеально підійде для родини  з 2-х осіб.

Компанія ATLANTIC має найширшу мережу авторизованих сервісних центрів в Україні. Також до Ваших послуг єдиний Call-центр, де Вас уважно вислухають і обов'язково допоможуть.

Гарантія виробника на робочий бак водонагрівача THERMOR серії CONCEPT PREMIUM становить 3 роки, на електричну частину - 2 роки.

Особливості:

  • Запобіжний клапан, діелектрична муфта
  • Система додаткового антикорозійного захисту O'Pro, що знижує інтенсивність витрат магнієвого анода, а отже, збільшує термін його активної роботи із захисту внутрішнього бака від корозії
  • Магнієвий анод
  • Індикатор нагрівання
  • Екологічно нешкідлива пінополіуретанова ізоляція
  • Патрубки подачі холодної і відбору гарячої води із нержавіючої сталі
  • Термостат із захистом від перегрівання

міні бойлер, миттєвий нагрівач води, проточний водонагрівач з душем, змішувач бойлер, кран електричний проточний водонагрівач, проточний водонагрівач для кухні, проточний кран, кран водонагрівач, проточний водогрійний кран, кран з підігрівом, проточний водонагрівач для квартири, кран з підігрівом води, електричний водонагрівач купити, електроводонагрівач купити, купити бойлер

Характеристики
Характеристики комплектуючих
Форма циліндрична
Технічні характеристики
Тип управління механічний
Модель CONCEPT PREMIUMVM 050 D400-1-M
Колір білий
Нагрівальний елемент мідний ТЕН
Електроживлення
Потужність ТЕНа, Вт 1500
Габарити
Вага, кг 17
Характеристики опалення
Гарантія на електричну частину, років 2
Теплові втрати при 65 ⁰C, кВт год / 24 год 0,95
Установка вертикальна
Час нагріву від 15 до 65 ⁰C, хв 120
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.

Нещодавно переглянуті