0
0
0

Бочка дубова вощену середнього обсмаження 40 літрів

Відгуки:
(0)
  • Виробник: АкваГрадус
  • Модель: AKGR-13811
  • Артикул: aqgr-220878
  • Наявність: Є в наявності
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Вощіння: На запит
Загальний об'єм: 40 л
Матеріал кілець: Нержавіюча сталь
Ступінь обжарки: Середня
Матеріал виготовлення: колотий дуб

Бочка дубова середнього обсмаження 40 літрів з нержавіючим обручем

Всі бочки, які ми пропонуємо, робляться в ручну за традиційною Бондарне технології. Кожна бочка виготовляється ексклюзивно під клієнта! Ступінь обсмажування, покриття, розміри і комплектація - все буде так, як захотітіе саме Ви!

Існує така приказка "бочка робить вино", і вона повністю відображає головний процес виноробства. Тому, що в процесі визрівання вина, дубова бочка віддає більше 500 смакових та ароматичних елементів, які кардинально змінюють букет, колір і смак вина.
Пропонуємо Вам дубові бочки, виготовлені в кращих традиціях старих майстрів. Дуб для бочок НЕ пиляється, а розколюється вздовж волокон не пошкоджуючи їх, це збільшує термін служби бочки до 50-ти років і більше, при цьому всі волокна дуба залишаються цільними, що надає бочці величезну міцність і довговічність.

Після складання каркаса, бочки проходять випалення на відкритому вогні, який загартовує деревину бочки, надає їй додаткову міцність і довговічність. А найголовніше, після обробки дубової бочки високими температурами дуб виділяє ароматичні речовини, які дуже цінуються виноробами і винокурами.
Правильно обпалена бочка має всередині запах смаженого хліба і ванілі. Цей аромат вбирають вино і коньяк, що надає їм дивовижний букет запахів.
Жбан дубовий - ідеальний варіант для зберігання напоїв. Дуб робить смак напоїв глибшим, усуває зайву спіртуозность і додає аромату неповторні деревні нотки. Завдяки негерметичність дерева напій в бочці має можливість «дихати», в процесі взаімодесйствія напою і зовнішнього середовища через стінки бочки, напій в ній набуває неповторний смак і аромат. Багато людей використовують дубову бочку для очищення самогону, тому що ще з давніх часів було помічено, що дуб витягує з самогону сивушні і ефірні масла, альдегіди та інші шкідливі речовини, тим самим зменшуючи шкідливий вплив алкоголю на організм і зменшуючи синдром похмілля.

До переваг дубової бочки можна віднести:

  • Довговічність і міцність;
  • багатофункціональність;
  • Екологічність.

Правила та рекомендації щодо експлуатації бочок

Перше і найголовніше правило - бочка повинна бути залита відразу після отримання! В іншому випадку бочка рассхонется і стане непридатна для подальшого використання.

Перша заливка бочки повинно здійснюватися водою з періодичною зміною води. Термін заливки водою - 1 місяць, період до перезаливання - 1 день протягом першого тижня і 1 раз в 2-3 дня все, що залишився. Бочка повинна бути залита водою до тих пір, поки зливається вода не буде абсолютно прозора.

Після заливки водою потрібно залити бочку некондиційним дистилятом, так як навіть після місяця з водою бочка все ще має високий вміст танінів в деревині. Після декількох тижнів витримки можна зливати некондиційний дистилят і нарешті заливати ваш зерновий або фруктовий продукт!

Щоб уникнути найпоширеніших помилок ознайомтеся з нашим відеоуроки!

 
Характеристики
Технічні характеристики
Матеріал виготовлення колотий дуб
Тип
Характеристики самогонного обладнання
Вощіння На запит
Загальний об'єм 40 л
Матеріал кілець Нержавіюча сталь
Ступінь обжарки Середня
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.