30 грн
Зробити замовленняКрюк для тандира дозволяє приготувати птицю, м'ясо та інші продукти, які вимагають підвішування в печі. Зручний гак зроблений з якісного металу, він не гнеться, не деформується від високих температур і пристосований для регулярного використання.
Металевий гак в тандир представлений в двох розмірах і підходить як для стандартних печей, так і для утеплених моделей. Загострений наконечник легко пробиває м'ясо. Це зручний інструмент для готування, на якому м'ясо пропікається рівномірно, не контактує з іншими поверхнями.
Що можна приготувати на гаку в тандирі? Відмінно готується бараняча або свиняча нога, вістря проходить близько до кістки і надійно тримає дуже важку частину. Також на гак в тандир чіпляється цілісний кролик, курка або качка. Але навіть маленька птах, начебто перепілок, надійно тримається на гачку, швидко і рівномірно прогрівається. Крім зручності приготування важлива подача. Здивуйте гостей, і подайте м'ясо прямо з гака.
Немає відгуків про цей товар.