0
0
0

Гриль-мангал, барбекю HOLLA GRILL Rust Wide Open

Відгуки:
(0)
  • Виробник: Holla Grill
  • Модель: smkh- HGRW-4
  • Артикул: smkh- HGRW-4
  • Наявність: Є в наявності
Купити в один клік
Введіть номер телефону і ми передзвонимо
Основні характеристики
Всі характеристики
Висота робочої поверхні, мм: 250
Діаметр робочої поверхні, мм: 980
Комплектація коліщатками: 4 (шт.)
Покриття корпусу: Жаростойкая эмаль
Товщина корпуса, мм: 4

HOLLA GRILL від компанії Smoke House - це багатофункціональний пристрій, виготовлений на точному сучасному обладнанні з високоякісних матеріалів, придатних для харчової промисловості.

Конусоподібна чаша HOLLA GRILL розташовується в столі відкритого типу, всередині якого можна зберігати дрова, паливні матеріали і необхідні аксесуари для догляду за грилем і приготування улюблених страв. Стіл-тумба покритий декоративною, жароміцної емаллю під іржу, яка витримує температуру до 600 ° С. На тумбі розташовується дерев'яна стільниця з дуба або ясена, товщиною 10 см, на якій можна підготувати і обробити продукти перед приготуванням.

Чаша грилю HOLLA GRILL від компанії Smoke House оснащена широкою місткою жарочной поверхню, яка швидко розігрівається і дозволяє зручно розмістити безліч різних продуктів: м'ясо, птицю, рибу, морепродукти, овочі, гриби. Після кожного використання рекомендується ретельно протирати і змащувати жарочні поверхню рослинним маслом.

Конструкція не вимагає особливих умов зберігання, проста в догляді і працює в будь-яку погоду, навіть взимку. Для додаткової стійкості і зручного переміщення ділянкою HOLLA GRILL укомплектований ніжками і коліщатками.

Гарантія на продукцію компанії до 3 років. Smoke House ˗ якісне обладнання для домашнього копчення, туризму і смачного відпочинку! Готуйте улюблені делікатеси просто, за допомогою нашого обладнання!

домашній гриль, мангал туристичний, Мага на природу, грилі і аксесуари, печі каміни, грилі і барбекю, гриль, мангал, мангал купити, купити мангал, барбекю купити, мангал барбекю, купити барбекю, гриль-мангал купити, круглий мангал, настільний мангал, купити круглий мангал, настільний мангал купити

Характеристики
Характеристики комплектуючих
Форма Круглая
Конструкція Цельная
Технічні характеристики
Тип Гриль-мангал, барбекю
Колір Коричневый
Матеріал корпуса Сталь
Габарити
Висота робочої поверхні, мм 250
Діаметр робочої поверхні, мм 980
Товщина корпуса, мм 4
Ширина робочої поверхні, мм 240
Діаметр, мм 980
Висота, мм 1000
Ширина, мм 500
Довжина, мм 1350
Виробник
Виробник  Holla Grill
Країна виробник Украина
Характеристики Смоукхаус
Комплектація коліщатками 4 (шт.)
Покриття корпусу Жаростойкая эмаль
Топливо мангала Деревне вугілля, дрова
Відгуків (0)

Немає відгуків про цей товар.